Geslaagd jeugduitje

Zaterdag 23 november was het dan zover, met de jeugd van Prins Bernhard naar de wedstrijd PEC Zwolle tegen Fortuna Sittard. Aan het begin van de avond verzamelden zich een groep van 32 kinderen die vervolgens met de begeleiding richting Zwolle vertrokken. Eenmaal bij het PEC stadion aangekomen kwamen de kinderen erachter dat ze een […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 26 november 2019
"

Lees meer

Zaterdag 23 november was het dan zover, met de jeugd van Prins Bernhard naar de wedstrijd PEC Zwolle tegen Fortuna Sittard.

Aan het begin van de avond verzamelden zich een groep van 32 kinderen die vervolgens met de begeleiding richting Zwolle vertrokken.

Eenmaal bij het PEC stadion aangekomen kwamen de kinderen erachter dat ze een mooi plekje bemachtigd hadden achter het goal. Vol enthousiasme wachtte iedereen totdat de wedstrijd begon, een echte degradatiewedstrijd!

Na ruim 2 minuten spelen werd de wedstrijd al stil gelegd vanwege het vuurwerk. Maar na een aantal minuten kon het spel gelukkig weer hervat worden.

In de rust kwam er een mascotte het veld op en was er gelegenheid om op de foto te gaan.

Uiteindelijk heeft PEC Zwolle deze degradatiewedstrijd met 3-1 gewonnen. Een wedstrijd waar alles in zat! Rode kaarten, wedstrijd gestaakt en mooie doelpunten.

Na de wedstrijd gingen we op weg naar de auto’s. Daar kregen de kinderen wat te drinken en een zakje chips voor de terugreis naar Uddel.

Het was een zeer geslaagde avond!