Een elftal vragen aan… Marten Bronkhorst

Geschreven door Prins Bernhard

Op 10 februari 2021
"

Lees meer

 1. Hoelang voetbal je al bij Prins Bernhard?

  Ik zit pas sinds een paar maanden op voetbal. Ik speelde altijd zaalvoetbal en ben uiteindelijk veldvoetbal gaan spelen, omdat me dat nog mooier leek.
 2. Wat doe je in het dagelijkse leven?

  Ik ben loodgieter bij WDB installatietechniek. Wij maken vooral installaties in woningen. Tegenwoordig richten we ons ook steeds meer op de duurzame kant van het vak. Het installeren van warmtepompen bijvoorbeeld.
 3. Wat is het leukste aan jullie voetbalteam?

  Als de wedstrijd begint is iedereen super gedreven om te winnen. En na de wedstrijd gezellig een lekker biertje drinken met de jongens maakt het voetbal nog veel mooier. Het hele team houdt daar volgens mij ook erg van. Dat vind ik het het leukste aan het team.
 4. Waar kan de supporter jou aan herkennen in een wedstrijd?

  Dat is een lastige vraag. Ik heb nog niet zo heel veel gespeeld, maar ik denk aan het harde werken om altijd te willen winnen.
 5. Waar erger jij je het meest aan en waar heb jij het meeste respect voor, op voetbalgebied?

  Ik erger me vooral aan tegenstanders die zonder contact al naar de grond duiken en hard beginnen te schreeuwen. Zo hoort dat niet. Ik heb juist respect voor mensen die na een harde overtreding weer overeind komen en door voetballen.
 6. Heb je nog hobby’s naast het voetballen?

  Ik drink graag een biertje met vrienden in de kroeg of bij iemand thuis. Daarnaast ga ik ook graag naar festivals en ik hou van een mooi potje Ajax kijken.
 7. Wat is je favoriete voetbalclub?

  Ajax Amsterdam natuurlijk.
 8. Wie is je favoriete voetbalspeler?

  Er is niemand beter dan Lionel Messi.
 9. Waar zie jij jezelf over 5 jaar, op voetbalgebied?

  Ik zou graag gewoon lekker een potje willen blijven voetballen met dit team op de zaterdagmiddag. Hopelijk worden we ook kampioen, want ik zou graag een keer met de platte kar door Uddel willen gaan.
 10. Wat vindt jij de mooiste kenmerken van sv Prins Bernhard?

  Prins Bernhard is een hele gezellige club. En als je iets nodig hebt of moet weten, als je binnenkomt, helpen ze je meteen.
 11. Welke speler zou jij de volgende keer graag aan het woord zien?

  Freek Ruitenberg (1e elftal)