Een elftal vragen aan… Marlou Pul

Kun je jezelf even kort voorstellen? Ik ben Marlou Pul, 24 jaar en woon nog thuis bij mijn ouders en twee zusjes. Doordeweeks ben ik aan het werk als gymdocent op een basisschool in de buurt van Utrecht. Naast dat voetbal natuurlijk mijn grootste hobby is, vind ik het ook fijn om af en toe […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 23 december 2020
"

Lees meer

  1. Kun je jezelf even kort voorstellen?

Ik ben Marlou Pul, 24 jaar en woon nog thuis bij mijn ouders en twee zusjes. Doordeweeks ben ik aan het werk als gymdocent op een basisschool in de buurt van Utrecht. Naast dat voetbal natuurlijk mijn grootste hobby is, vind ik het ook fijn om af en toe eens te gaan hardlopen of mountainbiken. Verder houd ik ervan om spelletjes te doen met vrienden, zolang er natuurlijk maar niet wordt vals gespeeld…

  1. Wat voor vrijwilligerswerk doe je binnen de club?

Op dit moment ben ik trainster van de JO8 samen met Mandy Kroneman en Niels Bronkhorst.

  1. Hoelang ben je al vrijwilliger bij Prins Bernhard?

Ik weet niet precies hoelang dit inmiddels is, maar ik ben begonnen met het trainen geven aan kabouters, daarna de F pupillen, geholpen met voetbalkampen en bestuursdiensten en sinds dit seizoen dan weer als trainster JO8

  1. Wat maakt vrijwilliger zijn bij Prins Bernhard zo leuk?

Het leuke aan vrijwilliger zijn, in de taak die ik nu vervul, is dat ik hoop dat kinderen nog wat van mij opsteken, zoals ik vroeger ook van mijn trainers (vrijwilligers) wat heb meegekregen.
Daarnaast vind ik het altijd gezellig binnen de club en hoop ik op deze manier mijn steentje bij te dragen en de club te kunnen helpen waar nodig.

  1. Ben je ook voetballend actief (geweest) bij Prins Bernhard?

Ja, sinds mijn 7e tot aan nu. 1 seizoen er tussenuit geweest.

  1. Wat is je mooiste herinnering bij de vereniging?

Er zijn alleen maar mooie herinneringen, als ik dan toch iets moet noemen is het een kampioenschap in de B en de opstart van het damesvoetbal.

  1. Wat is je favoriete voetbalclub en voetballer en waarom?

Ajax, omdat ze de beste zijn vanzelf en mijn favoriete voetballer is Wim Pul in vroegere jaren, net zo linksbenig als dat ik ben.

  1. Wat is het mooiste sportmoment dat je bij is gebleven?

WK 2014 denk ik

  1. Wat vind jij de belangrijkste kenmerken van Prins Bernhard als vereniging?

 Dat er naast het sporten ook ruimte is voor gezelligheid onderling, een warme ontspannen sfeer binnen de club.

10. Waar zou je nog graag willen doen bij de club, op het gebied van vrijwilligerswerk?

Voor nu vind ik het begeleiden van een team genoeg, maar misschien ooit in een later stadium iets voor het bestuur kunnen betekenen.

  1. Welke vrijwilliger zou jij de volgende keer graag aan het woord zien?

Onze geweldige, goedlachse assistent trainer Henk van Rees.