DSV ’61 1 – Prins Bernhard 1

Zaterdag gaat het vlaggenschip op bezoek bij DSV ’61 in Doornspijk. Beide clubs zijn al uitgeschakeld voor de knock-out fase van de beker. De oefenmeesters zullen deze wedstrijd vast en zeker aangrijpen om te sleutelen aan het basiselftal, volgende week start de competitie. Afgelopen dinsdag oefende het eerste bij ZVV ’56. In leuke wedstrijd met […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 12 september 2019
"

Lees meer

Zaterdag gaat het vlaggenschip op bezoek bij DSV ’61 in Doornspijk. Beide clubs zijn al uitgeschakeld voor de knock-out fase van de beker. De oefenmeesters zullen deze wedstrijd vast en zeker aangrijpen om te sleutelen aan het basiselftal, volgende week start de competitie.

Afgelopen dinsdag oefende het eerste bij ZVV ’56. In leuke wedstrijd met kansen over en weer eindigde deze in 1-1.

Het tweede elftal verloor in een leuk en doelpuntrijk duel met 6-3 van Beekbergen 2 dat een klasse hoger speelt. De oranjehemden spelen zaterdag op sportpark “De Zandsteeg” tegen De Veluwse Boys 2.

De overige teams werken ook hun hun laatste bekerwedstrijden af. Het derde elftal is al door naar de knock-out ronde, de dames maken ook een grote kans alsmede enkele jeugdteams.

Hiermee komt een einde aan de voorbereiding van dit seizoen en zal 21 september de competitie van start gaan.