Druk bezochte nieuwjaarsreceptie

Afgelopen zaterdag hield s.v. Prins Bernhard haar traditionele nieuwjaarsloop. De lopers konden kiezen voor de afstand van 4, 7 of 10 km. Winnaar op de 4 km werd Jordi Dibbet. Op de 7 km was Daan Schouten als eerste binnen en de 10 km werd gewonnen door Dick van Rhee. Aansluitend aan de nieuwjaarsloop werd […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 4 januari 2016
"

Lees meer

Afgelopen zaterdag hield s.v. Prins Bernhard haar traditionele nieuwjaarsloop. De lopers konden kiezen voor de afstand van 4, 7 of 10 km. Winnaar op de 4 km werd Jordi Dibbet. Op de 7 km was Daan Schouten als eerste binnen en de 10 km werd gewonnen door Dick van Rhee.

Aansluitend aan de nieuwjaarsloop werd de nieuwjaarsreceptie gehouden. Veel leden, sponsoren en vrijwilligers van s.v. Prins Bernhard waren aanwezig tijdens de nieuwjaarsreceptie.|
Namens het bestuur werd een ieder een gelukkig nieuwjaar gewenst, daarnaast werd namens de technische commissie bekend gemaakt dat ook volgend jaar Raimond Vos en Remco van de Kamp de trainers zullen zijn van het 1e elftal. Andries Bronkhorst zal ook volgend seizoen de trainer zijn van het 2e elftal.

Verder werden de 3 jeugdspelers met de meest verkochte  loten voor de grote clubactie in het zonnetje gezet, zij ontvingen een waardebon als beloning.