Cursus verenigingsscheidsrechter

De KNVB is voornemens om binnenkort weer te starten met een cursus Verenigingsscheidsrechter in Apeldoorn. De cursus verenigingsscheidsrechter leidt scheidsrechters op voor het fluiten van alle wedstrijden op groot veld binnen de eigen vereniging. De cursus kan worden gevolgd door iedereen van 14 jaar en ouder, en bestaat uit 4 cursusavonden en het leiden van […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 31 januari 2018
"

Lees meer

De KNVB is voornemens om binnenkort weer te starten met een cursus Verenigingsscheidsrechter in Apeldoorn. De cursus verenigingsscheidsrechter leidt scheidsrechters op voor het fluiten van alle wedstrijden op groot veld binnen de eigen vereniging. De cursus kan worden gevolgd door iedereen van 14 jaar en ouder, en bestaat uit 4 cursusavonden en het leiden van stagewedstrijden bij de eigen vereniging onder begeleiding van een praktijkbegeleider. Meer informatie over de cursus is te vinden op https://www.sao-apeldoorn.nl/cursus-verenigingsscheidsrechter/.

Via deze (https://knvb-digitaal.sportlink.com/activitydetails.jsp?activityid=12283008) link kan jij jezelf opgeven voor de cursus.

Wanneer u nog vragen heeft, stel ze ons gerust.

Wij hopen binnenkort weer 18 gediplomeerde scheidsrechters (of meer!) in de regio Apeldoorn te mogen begroeten.

Met sportieve groeten,

Jelle Besselsen
Secretaris SAO Apeldoorn