Maatregelen coronabeleid

Beste lezers, Nadat vorige week zaterdag (6 november) de 1e nieuwe maatregelingen waren aangekondigd heeft het demissionaire kabinet opnieuw de regels aangescherpt. Buiten het tonen van een geldige QR-code of negatieve PCR-test om de kantine c.q. kleedruimtes te betreden zijn er nu ook geen toeschouwers meer welkom bij de wedstrijden. Zoals al gezegd zijn we […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 15 november 2021
"

Lees meer

Beste lezers,

Nadat vorige week zaterdag (6 november) de 1e nieuwe maatregelingen waren aangekondigd heeft het demissionaire kabinet opnieuw de regels aangescherpt. Buiten het tonen van een geldige QR-code of negatieve PCR-test om de kantine c.q. kleedruimtes te betreden zijn er nu ook geen toeschouwers meer welkom bij de wedstrijden.

Zoals al gezegd zijn we als vereniging verplicht controles uit te voeren op bezit van een geldige QR-code of negatieve PCR test. We zullen dit per heden ook doen en hopen op medewerking van eenieder die ons complex bezoekt.  Concreet komt het neer dat we de hoofdingang zullen sluiten en de ingang verplaatsen naar de deur via de veranda. Daar zal je bij binnenkomst gecontroleerd worden. Het tonen is verplicht bij het betreden van de kantine, kleedruimtes en helaas ook de veranda. Uiteraard geldt dit niet bij afhalen. Na het tonen van uw geldig bewijs ontvangt u van ons een polsbandje waardoor meerdere controles die dag niet hoeven.

Hierbij nog samenvatting van de regels:

  • Alle amateurs, senioren en jeugdspelers, kunnen dus blijven voetballen, dit verandert niet.
  • Publiek is helaas niet meer welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders
  • In de kantine is een CTB voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht.
  • Ook zijn vaste zitplaatsen verplicht in de kantine.
  • Het afhalen van eten/drinken bij een afhaalpunt (binnen) mag zonder CTB.
  • De kantine moet uiterlijk om 20.00 uur sluiten.

Wij begrijpen heel goed dat dit geen ideale situatie is maar ook wij hebben ons te houden aan de wettelijke regels. Laten we met zijn allen zorgen voor een veilige omgeving en elkaar te helpen waar mogelijk. Het is duidelijk wat wel en niet kan.

Hanteer de basisregels en blijf thuis bij gerelateerde klachten.

Bestuur sv Prins Bernhard