Concert Marinierskapel der Koninklijke Marine

Beste mensen, Waarschijnlijk heeft u al gelezen dat er binnenkort een uniek concert gaat plaatsvinden in sporthal de Schier,  ter gelegenheid van het 85 jarig bestaan geeft de Marinierskapel der Koninklijke Marine  een concert. Deze kapel staat bekend als een van de beste muziek gezelschappen ter wereld, en is een van de ambassadeurs van het […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 8 oktober 2018
"

Lees meer

Beste mensen,

Waarschijnlijk heeft u al gelezen dat er binnenkort een uniek concert gaat plaatsvinden in sporthal de Schier,  ter gelegenheid van het 85 jarig bestaan geeft de Marinierskapel der Koninklijke Marine  een concert.

Deze kapel staat bekend als een van de beste muziek gezelschappen ter wereld, en is een van de ambassadeurs van het ministerie van defensie.

Graag willen wij u als vereniging uitnodigen dit concert bij te wonen,  voor de prijs hoeft u het niet te laten.

De kaarten kosten 12 euro per stuk, dit is inclusief 2 consumpties, waarvan de opbrengst voor dorpshuis het Blanke Schot is.

Voor reserveren van kaartjes kunt u een mail sturen naar jandevries63@kpnplanet.nl   Ook is het mogelijk om kaarten af te halen bij bakkerij Schreuder, en huisartsenpraktijk van de Brugge.