Concert Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso

De Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’ verzorgt een concert genaamd “(Re) Connected” op vrijdag 5 november in Uddel. De kapel zoekt na een lange pauze door Corona weer contact met haar publiek in dit programma vol met nieuwe composities en arrangementen. De muzikale leiding is in handen van chef-dirigent majoor Tijmen Botma. De Koninklijke […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 22 oktober 2021
"

Lees meer

De Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’ verzorgt een concert genaamd
“(Re) Connected” op vrijdag 5 november in Uddel. De kapel zoekt na een lange pauze door Corona weer contact met haar publiek in dit programma vol met nieuwe composities en arrangementen. De muzikale leiding is in handen van chef-dirigent majoor Tijmen Botma.

De Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’ (KMKJWF) is in januari 2005 ontstaan na een reorganisatie van de militaire muziek. Het is een van de drie professionele militaire harmonieorkesten van de Nederlandse krijgsmacht. De kapel verzorgt onder andere muziek bij militaire ceremonies, staatsaangelegenheden en relatieconcerten. De KMKJWF is onderdeel van de Koninklijke Landmacht en bestaat momenteel uit 53 muzikanten. Ze richten zich op origineel repertoire, maar hebben ook eigen versies van klassieke muziek en filmmuziek. Tijdens concerten worden diverse stijlen afgewisseld, dit gaat van modern tot klassiek.

Het concert op 5 november in Uddel vindt plaats in sporthal De Schier, achter dorpshuis Het Blanke Schot aan de Garderenseweg 33 in Uddel. De aanvang is om 20.00 uur. De zaal is geopend voor publiek vanaf 19.15 uur. Het concert is alleen toegankelijk met een geldig ticket. De tickets kosten 7,50 euro per stuk en dit is inclusief koffie of thee bij binnenkomst. Voor kinderen tot en met 12 jaar bedraagt de prijs 4 euro per ticket.

Kaarten voor dit concert zijn uitsluitend verkrijgbaar via de website van Muziekvereniging Juliana, Tickets – Muziekvereniging Juliana – Uddel. Vanaf 5 oktober aanstaande kunnen via deze pagina de tickets worden gereserveerd, zolang de voorraad strekt of indien nog voorradig tot uiterlijk 4 november 2021. Er zijn maximaal 325 stoelen beschikbaar.

Dit concert wordt gezien als een evenement daarom is het met betrekking tot de huidige regels belangrijk dat u niet vergeet dat u naast een ticket ook een geldige QR-code kunt tonen om het concert te mogen bezoeken.