Clubscheidsrechters

Enige tijd geleden is de cursus verenigingsscheidsrechter van start gegaan bij SAO in Apeldoorn. Een mooie groep scheidsrechters is daarmee begonnen aan de opleiding tot scheidsrechter! Gezien de grote belangstelling voor de cursus willen we graag in het voorjaar nog een cursus verenigingsscheidsrechter starten. Voor deze cursus zijn ook alweer 6 deelnemers opgegeven! De cursus in het […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 3 december 2018
"

Lees meer

Enige tijd geleden is de cursus verenigingsscheidsrechter van start gegaan bij SAO in Apeldoorn. Een mooie groep scheidsrechters is daarmee begonnen aan de opleiding tot scheidsrechter!

Gezien de grote belangstelling voor de cursus willen we graag in het voorjaar nog een cursus verenigingsscheidsrechter starten. Voor deze cursus zijn ook alweer 6 deelnemers opgegeven!

De cursus in het voorjaar willen we graag in februari laten starten. De opleiding duurt vier (maandag- of dinsdag-)avonden. De data zullen we binnenkort definitief vastzetten, en we zullen u dan ook informeren. Opgeven van de cursus kan via deze link. Mocht dit niet lukken, dan kan u ook een mailtje met de gegevens van de deelnemer (inclusief relatienummer van de KNVB) sturen naar ondergetekende of snezana.vujovic@knvb.nl.

Mocht u nog vragen hebben, stel ze ons gerust!

Met sportieve groeten,

Jelle Besselsen
Secretaris SAO Apeldoorn