Bericht vanuit het bestuur

Beste vrienden van Prins Bernhard, De tweede seizoenshelft van 2019/2020 dient zich aan, de activiteiten starten weer op. Er wordt weer getraind, geoefend, vrijwilligers die hun taken weer uitvoeren. Hetzelfde geldt voor het bestuur van onze vereniging. De eerste vergadering zit er op en ook de eerste conclusies zijn getrokken. Eén van die conclusies is […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 20 januari 2020
"

Lees meer

Beste vrienden van Prins Bernhard,

De tweede seizoenshelft van 2019/2020 dient zich aan, de activiteiten starten weer op. Er wordt weer getraind, geoefend, vrijwilligers die hun taken weer uitvoeren. Hetzelfde geldt voor het bestuur van onze vereniging. De eerste vergadering zit er op en ook de eerste conclusies zijn getrokken.

Eén van die conclusies is dat we onze bestuursstructuur en onze commissiestructuur weer op orde moeten brengen. Zaken lopen op zich goed door, maar we merken ook dat met name de diverse commissies her en der wel wat versterking kunnen gebruiken. We denken dan specifiek aan de kantinecommissie, jeugdcommissie, de sponsorcommissie en de activiteitencommissie. We zouden in die commissies graag nieuwe en enthousiaste leden zitting zien nemen.

Uiteraard gaan we vanuit het bestuur op zoek naar nieuw leden. Maar het zou ook hartstikke leuk zijn als er leden, ouders of andere mensen die onze club een warm hart toedragen zich aanmelden om ons te helpen dit seizoen en de seizoenen er na goed in te kunnen vullen. 

Als je belangstelling hebt kun je je melden bij Johny Boeve, onze secretaris. Als één van de bestuursleden je hier voor benadert denk er alsjeblieft serieus over na. Hulp is echt nodig om onze vereniging op peil te houden.

Vriendelijke sportgroet,

Bestuur sv Prins Bernhard