Bericht van de activiteitencommissie

Na tijden van veel onzekerheid lijkt de opening van een normale samenleving steeds dichterbij te komen. Na twee afgebroken seizoenen gaan we met volle moed op naar een seizoen die we kunnen afsluiten zónder onderbrekingen. Als activiteitencommissie zijn we met nieuwe gezichten begonnen aan de voorbereidingen voor dit voetbalseizoen. Het is namelijk ook al lang […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 2 september 2021
"

Lees meer

Na tijden van veel onzekerheid lijkt de opening van een normale samenleving steeds dichterbij te komen. Na twee afgebroken seizoenen gaan we met volle moed op naar een seizoen die we kunnen afsluiten zónder onderbrekingen. Als activiteitencommissie zijn we met nieuwe gezichten begonnen aan de voorbereidingen voor dit voetbalseizoen. Het is namelijk ook al lang geleden dat we een feestje hebben gehad.

Er waren plannen om een seizoensopening te organiseren voor alle leden van de vereniging. Op dit moment zijn nog niet alle maatregelen opgeschort en dat betekent ook dat er beperkingen zijn met de 1.5 meter. Als hoofdbestuur en activiteitencommissie willen wij geen enkel risico nemen en hebben we besloten om dit feest geen doorgang te laten vinden. Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen van een themafeest en we hopen dit te laten plaatsvinden in de maand november (datum maken we nog bekend).

Laten we er dan dit seizoen met z’n allen dan ook een mooi, gezond en sportief voetbalseizoen van maken.


Het bestuur en de activiteitencommissie