Beleid coronavirus

Beste leden, Vanmiddag hebben wij onderstaand bericht van de KNVB ontvangen:Beste bestuurder, Helaas hebben we op basis van de nieuwe maatregelen van de overheid moeten besluiten om het amateurvoetbal (veld en zaalvoetbal) tot en met 31 maart niet door te laten gaan. Wij adviseren alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 12 maart 2020
"

Lees meer

Beste leden,

Vanmiddag hebben wij onderstaand bericht van de KNVB ontvangen:
Beste bestuurder,

Helaas hebben we op basis van de nieuwe maatregelen van de overheid moeten besluiten om het amateurvoetbal (veld en zaalvoetbal) tot en met 31 maart niet door te laten gaan.

Wij adviseren alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren.

We hopen op begrip voor dit lastige besluit en de medewerking van alle clubs om gezamenlijk de competities tot een goed einde te brengen. De komende periode gaan we nadenken over een goede oplossing voor ons amateurvoetbal. Voor verdere informatie zie www.knvb.nl

Met vriendelijke groet,
KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

Jan-Dirk van der Zee
Directeur-bestuurder amateur- en vrouwenvoetbal

Besluit S.v. Prins Bernhard:
Het bestuur van S.v. Prins Bernhard heeft besloten om dit verzoek van de KNVB op te volgen en het complex blijft gesloten tot en met 31 maart.

We hopen op jullie begrip!

Groet,
Het bestuur van S.v. Prins Bernhard