Belangrijke informatie en teamindeling voor de jeugd

Beste ouder(s)/verzorger(s), Voordat we de zomerstop ingaan even een paar zaken waar even duidelijkheid over gegeven moet worden en ter informatie. Sponsorloop De sponsorloop die stond gepland afgelopen januari, maar die niet door kon gaan vanwege de sneeuwval, zal gaan plaatsvinden op vrijdagavond 25 augustus. De reden hierachter is dat ook de senioren gaan meedoen […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 31 mei 2017
"

Lees meer

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Voordat we de zomerstop ingaan even een paar zaken waar even duidelijkheid over gegeven moet worden en ter informatie.

Sponsorloop
De sponsorloop die stond gepland afgelopen januari, maar die niet door kon gaan vanwege de sneeuwval, zal gaan plaatsvinden op vrijdagavond 25 augustus. De reden hierachter is dat ook de senioren gaan meedoen aan deze activiteit, zodat we meer geld inzamelen voor de investering in het nieuwe energieplan. De lijsten die jullie hebben ingeleverd zullen voor de zomerstop weer worden uitgereikt door jullie trainer(s)/leider(s).

Teamindeling
De nieuwe teamindeling voor volgend seizoen is inmiddels onder voorbehoud bekend. Deze zal de laatste trainingsweek worden uitgereikt en worden gepubliceerd op de website.
Teamindeling 2017-2018 jeugd

Graag nog het verzoek, wanneer je denkt te stoppen aan het eind van dit seizoen, graag even aangeven aan je trainer/leider of een mail te sturen naar jeugd@svprinsbernhard.nl.

Dit i.v.m. het eventueel nog kunnen wijzigen van de voorlopige teamindeling.
Vrijwiligers
Voor volgend seizoen kunnen we ook uw hulp weer gebruiken. Wilt u (keepers)trainer of leider worden, af en toe een ochtendje helpen in de kantine, helpen bij leuke activiteiten voor de jeugd of heeft u een ander idee om te kunnen helpen bij de jeugd? Dit zal de jeugd, de kinderen en de club enorm helpen!

Meld je even bij mij of stuur een email naar eerder genoemd emailadres, dank is groot.

De trainingen na de zomerstop zullen beginnen:

Zaterdag 26 augustus JO9, JO11, JO13

JO15, JO17

Woensdag 30 augustus Kabouters.
De tijden krijgen jullie via de trainers/leiders te horen.

Ouderavond
Maandag 28 augustus om 20.00 uur zal er een ouderavond plaatsvinden in de kantine. Hier zal informatie gegeven worden en kunt u terecht voor vragen met betrekking tot de jeugd. We hopen deze avond op uw komst!

We bedanken u voor uw hulp gedurende dit seizoen en hopen op uw hulp voor volgend seizoen!

Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd terecht.

Met vriendelijke groet,

Arjen Koetsier

06-22503297

jeugd@svprinsbernhard.nl