Belangrijk bericht voor spelende leden

Zoals in eerdere berichtgeving aangegeven, gaat de KNVB vanaf de start van het nieuwe seizoen gebruik maken van de KNVB Wedstrijdzaken app. Dit is dé app waarmee het wedstrijdformulier wordt vastgelegd en waarmee spelers zich kunnen legitimeren met een digitale spelerspas. Goed voorbereid het nieuwe seizoen in E-mailadressen vastleggen Leden die in de Voetbal.nl of […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 22 augustus 2017
"

Lees meer

Zoals in eerdere berichtgeving aangegeven, gaat de KNVB vanaf de start van het nieuwe seizoen gebruik maken van de KNVB Wedstrijdzaken app. Dit is dé app waarmee het wedstrijdformulier wordt vastgelegd en waarmee spelers zich kunnen legitimeren met een digitale spelerspas.

Goed voorbereid het nieuwe seizoen in

E-mailadressen vastleggen
Leden die in de Voetbal.nl of de KNVB Wedstrijdzaken app willen inloggen, moeten zich in de app registreren met een e-mailadres. Voor beide apps worden dezelfde inloggegevens en dus ook hetzelfde e-maildres gebruikt. Het is belangrijk dat hiervoor het e-mailadres wordt gebruikt dat bekend is bij de vereniging. Want alleen met dat e-mailadres herkent de app het lid. Zorg er daarom voor dat je e-mailadres bekend is bij de club. Ontbreekt een e-mailadres bij een lid, dan kan die persoon niet inloggen in de app en dat wil je uiteraard voorkomen.
Wanneer je emailadres niet bekend is bij de club kan je een mail sturen naar info@svprinsbernhard, deze wordt dan zsm aangepast.

Lukt het je vervolgens nog niet om in te loggen stuur dan een mail naar knvbaccount@sportlink.com