BEKERAVONTUUR PRINS BERNHARD VOORBIJ

Op Sportpark ‘De Zandsteeg’ is zaterdag de laatste poulewedstrijd gespeeld van de bekercompetitie. De oranje equipe mocht het opnemen tegen derdeklasser Terschuurse Boys die hun voorgaande wedstijden met ruime winst afsloten. Prins Bernhard speelde een prima 1e helft. Verdedigend bleef het vrij gemakkelijk overeind. Echte grote kansen creëerden de oranjehemden niet. Julian Hop en Dick […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 20 september 2021
"

Op Sportpark ‘De Zandsteeg’ is zaterdag de laatste poulewedstrijd gespeeld van de bekercompetitie. De oranje equipe mocht het opnemen tegen derdeklasser Terschuurse Boys die hun voorgaande wedstijden met ruime winst afsloten.

Prins Bernhard speelde een prima 1e helft. Verdedigend bleef het vrij gemakkelijk overeind. Echte grote kansen creëerden de oranjehemden niet. Julian Hop en Dick van Rhee waren nog wel bijna trefzeker, maar meer ook niet. Het eerste gevaar van Terschuurs Boys kwam pas vlak voor de rust. Doelman Sytse Bronkhorst wist te voorkomen dat zij met 0-1 voorsprong zouden gaan rusten.

Na de rust was het een compleet ander spelbeeld. Al na drie minuten opende Jeffrey van Belkum de score voor Terschuurse Boys en even daarna verdubbelde Gydo Vos de voorsprong. Dit was de genadeslag waar de Uddelnaren geen antwoord op hadden. Daarna probeerde Prins Bernhard nog wel terug te komen door achter een op een te gaan spelen. Helaas lukte ook dat niet. Terschuurse Boys putte moed uit de twee snelle treffers en uitblinker Gydo Vos nam de formatie van Willem van ’t Land op sleeptouw.

Terschuurse Boys bouwde de voorspong verder uit. Gydo Vos scoorde in 64e en 69e minuut de 0-3 en 0-4. Gerwin Berkhof scoorde in de 85e minuut de 0-5 wat ook de eindstand was. Met dit resultaat gaan zij verder naar de volgende ronde.

Volgende week start de competitie. Prins Bernhard gaat dan op bezoek bij het vernieuwde Harskamp dat maar liefst 12 versterkingen binnenhaalde. De wedstrijd op Sportpark
‘t Meuleveld’ begint om 15:00 uur en staat onder leiding van arbiter Delphin de Graaf uit Putten.