Bedrijfsschieten in Uddel

Schietvereniging SV Trefpunt in Uddel organiseert op donderdag 17 november en vrijdag 18 november 2016 voor de 35 e keer de bedrijvencompetitie luchtgeweer. Net als vorig jaar gaan we weer opgelegd schieten (op een steuntje) hierdoor is het voor iedereen mogelijk het wapen goed te hanteren en een mooie score te schieten. Door deel te […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 13 oktober 2016
"

Lees meer

Schietvereniging SV Trefpunt in Uddel organiseert op donderdag 17 november en vrijdag 18 november 2016 voor de 35 e keer de bedrijvencompetitie luchtgeweer. Net als vorig jaar gaan we weer opgelegd schieten (op een steuntje) hierdoor is het voor iedereen mogelijk het wapen goed te hanteren en een mooie score te schieten.

Door deel te nemen aan deze schietwedstrijd is het voor medewerkers van bedrijven, leden van verenigingen, families uit Uddel en omstreken mogelijk om op gezellige manier (opnieuw) kennis te maken met de schietsport.

Er mag alleen worden geschoten met de door SV Trefpunt beschikbaar gestelde luchtgeweren. Elke schutter krijgt ter plaatse uitleg van ervaren schutters van SV Trefpunt, dus kennis en ervaring van de schietsport is niet nodig.

U kunt inschrijven met 1 of meer teams van 3 personen(M/V)

Geef op het inschrijfformulier aan welke avond u met uw team wilt komen schieten. Elke schutter hoeft nu maar 1 avond te komen en schiet dan 3 kaarten met 5 schoten , op een proefkaart mogen eerst een paar test schoten gedaan worden..

Klik op onderstaande linken voor meer informatie

BedrijfsschietenInschrijving.doc

bedrijfsschietenuitnodiging.doc