Update Amateurvoetbal Loterij. Doe mee en maak kans op de nieuwe hoofdprijs!

Beste lid, De Amateurvoetbal loterij is gestart!We hebben jullie eerder geïnformeerd over de mooie kans voor iedere amateurvoetbalvereniging; de Amateurvoetbal loterij. Met deze loterij genereren verenigingen eenvoudig extra inkomsten voor de vereniging of een specifiek doel. De Amateurvoetbal loterij is zo opgezet dat verenigingen met minimale inspanning, maximaal resultaat kunnen behalen. De loterij is gestart […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 17 juni 2021
"

Lees meer

Beste lid,

De Amateurvoetbal loterij is gestart!
We hebben jullie eerder geïnformeerd over de mooie kans voor iedere amateurvoetbalvereniging; de Amateurvoetbal loterij. Met deze loterij genereren verenigingen eenvoudig extra inkomsten voor de vereniging of een specifiek doel. De Amateurvoetbal loterij is zo opgezet dat verenigingen met minimale inspanning, maximaal resultaat kunnen behalen. De loterij is gestart op zaterdag 12 juni en loopt t/m maandag 12 juli.

Nieuwe hoofdprijs van €5.000,- voor de vereniging!
Sinds vandaag hebben we zelfs een nieuwe hoofdprijs toegevoegd aan het prijzenpakket. En wat voor één?! Iedereen die meespeelt met de Amateurvoetbal loterij maakt nu ook kans op de hoofdprijs van €5.000,- voor degene met het winnende lot én €5.000,-, en voor de vereniging waarvoor het lot is gekocht!

Koop uw loten via onderstaande website:

https://www.amateurvoetballoterij.nl/

Bekijk het prijzenpakket hier .

Update verkochte loten: 229 loten


Succes allemaal!

Sportieve groet,
KNVB