Afscheid Henk Bronkhorst als voorzitter van Prins Bernhard

Henk Bronkhorst heeft maandag 12 december tijdens de Algemene Ledenvergadering afscheid genomen als voorzitter van s.v. Prins Bernhard. Henk heeft zich 17 jaar lang vol enthousiasme en gedrevenheid ingezet voor s.v. Prins Bernhard. Henk begon als penningmeester in het bestuur , 3 jaar later werd hij benoemd als voorzitter van s.v. Prins Bernhard. Als voorzitter is […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 18 december 2016
"

Lees meer

Henk Bronkhorst heeft maandag 12 december tijdens de Algemene Ledenvergadering afscheid genomen als voorzitter van s.v. Prins Bernhard. Henk heeft zich 17 jaar lang vol enthousiasme en gedrevenheid ingezet voor s.v. Prins Bernhard. Henk begon als penningmeester in het bestuur , 3 jaar later werd hij benoemd als voorzitter van s.v. Prins Bernhard. Als voorzitter is Henk onder andere actief geweest bij de verbouwing van de kantine en  de renovatie en uitbreiding van de kleedkamers. Daarnaast heeft hij veel energie gestoken in  het neerzetten van een goede interne organisatie en deed hij naast zijn bestuurswerkzaamheden ook nog eens kantinedienst.
Gelukkig heeft Henk aangegeven dat hij op financieel gebied wel betrokken blijft bij de club, tevens blijft hij ook nog kantinedienst doen. Voor zijn inzet voor de vereniging kreeg hij namens de leden een bos bloemen en een weekendje weg cadeau.

Ook werd er afscheid genomen van Anton Schouten als voorzitter van de jeugdcommissie. Zijn functie wordt opgevolgd door Arjen Koetsier. Voor zijn inzet voor de jeugd kreeg hij namens de leden een bos bloemen en een etentje cadeau.

Tijdens de ledenvergadering worden traditioneel alle jubilarissen gehuldigd. De aanwezige jubilarissen ontvingen allemaal het erespeldje en een mooie bos bloemen.

50 jaar lid
Chris Pluim (niet aanwezig op vergadering)

40 jaar lid

Henri Boeve (niet aanwezig op vergadering)
Erik de Vries (foto)

IMG-20161217-WA0007_resized

25 jaar lid
Peter Boeve (niet aanwezig op vergadering)
Peter Gerritsen (niet aanwezig op vergadering)
Gerben van de Ridder (niet aanwezig op vergadering)
Henk Bronkhorst (foto)
Gerwin van de Steeg (foto)

IMG-20161217-WA0008_resized