Aan de leden jeugdfonds Prins Bernhard

Beste leden Jeugdfonds s.v. Prins Bernhard, Vorig jaar is de omzetting aangekondigd van de “vrienden van PB” naar “Jeugdfonds sv Prins Bernhard”. Dit betekent dat het seizoen 2014-2015 het eerste seizoen is dat het Jeugdfonds in die hoedanigheid heeft gefunctioneerd. Het doel is om onze jeugdafdeling te ondersteunen. Het afgelopen jaar is dit gedaan door […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 8 juni 2015
"

Lees meer

Beste leden Jeugdfonds s.v. Prins Bernhard,

Vorig jaar is de omzetting aangekondigd van de “vrienden van PB” naar “Jeugdfonds sv Prins Bernhard”. Dit betekent dat het seizoen 2014-2015 het eerste seizoen is dat het Jeugdfonds in die hoedanigheid heeft gefunctioneerd. Het doel is om onze jeugdafdeling te ondersteunen.

Het afgelopen jaar is dit gedaan door de invoering van het kledingplan. Een plan waarbij al onze jeugdleden er keurig en in dezelfde kleding bij lopen en onze club vertegenwoordigen. De ouders dragen een kleine bijdrage bij voor vervanging op termijn. De eerste investering is mogelijk gemaakt door jullie als leden en een tweetal jeugdsponsoren die zich aan de club hebben verbonden (Regiobank en HBT). Het grootste deel van de eerste investering (meer dan 50%) is echter gefinancierd uit de middelen die bij de omzetting van Vrienden van PB naar Jeugdfonds beschikbaar was (een bedrag van ongeveer € 3.400,–).

De vereniging is natuurlijk ontzettend blij met dit initiatief waarbij goede kleding en gelijkheid voor ieder jeugdlid van onze vereniging toegankelijk gemaakt wordt. Een prachtig initiatief dat prima past in de doelstellingen van het jeugdfonds.

Het jeugdfonds is er voor de jeugd en zoals het gezegde luidt: “wie de jeugd heeft, heeft de toekomst” moet ook het jeugdfonds toekomst hebben en ambities om dit voor de jeugd mogelijk te maken. En die ambities zijn er. We willen graag dat het jeugdfonds gaat groeien, een toenemend ledenaantal zou een mooie opsteker zijn voor de jeugdafdeling. We proberen enthousiastelingen te vinden die dit voor hun rekening te nemen.

Maar we willen ook graag de juiste dingen voor de jeugd doen. Daar hebben we ideeën voor nodig, waar heeft de jeugd zelf behoefte aan en wat denken ouders dat nodig is voor de jeugd om een leuke, sportieve en ook veilige tijd te hebben op ons sportpark. Dat kan variëren van “panna veldjes” waar ze kunnen voetballen tot een voetbalquiz om de spelregels te leren. Van stimulering van kaboutervoetbal tot extra faciliteiten voor voetballende meisjes. Kortom alles wat jeugdvoetbal en voetbal in zijn algemeenheid leuk maakt voor jeugd en ouders.

We zien de ideeën graag tegemoet en die kunnen aangebracht worden bij ons jeugdbestuur (voorzitter/contactpersoon Anton Schouten). Wij danken een ieder nogmaals voor zijn/haar steun en hopen dat u net zo enthousiast over het jeugdfonds bent en blijft als wij.

Met vriendelijke groet,

s.v. Prins Berhard Jeugdfonds

Anton Schouten