De Grote Clubactie

Alle onze spelers en speelsters van de jeugdteams van s.v. Prins Bernhard hebben net als voorgaande jaren wederom een verkoopboekje ontvangen om zoveel mogelijk loten te kunnen verkopen voor de Grote Clubactie. De opbrengsten van deze loten, van 1 lot a € 3,= is er 80%, dus welgeteld € 2,40 voor onze vereniging, zullen dan […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 28 september 2015
"

Lees meer

Alle onze spelers en speelsters van de jeugdteams van s.v. Prins Bernhard hebben net als voorgaande jaren wederom een verkoopboekje ontvangen om zoveel mogelijk loten te kunnen verkopen voor de Grote Clubactie.

De opbrengsten van deze loten, van 1 lot a € 3,= is er 80%, dus welgeteld € 2,40 voor onze vereniging, zullen dan ook uitsluitend gebruikt worden voor onze jeugdafdeling van s.v. Prins Bernhard.

Net als de voorgaande jaren zullen er vanuit onze vereniging weer een aantal prijzen beschikbaar gesteld worden voor diegenen die de meeste loten verkopen, ook de nummer 2 en nummer 3 qua meeste verkochte loten zal van de vereniging een prijs in ontvangst mogen nemen, dus help de kinderen met het verkopen van zoveel mogelijk loten en steun hiermee ook direct de jeugdafdeling van onze vereniging.

Ook vanuit de Grote Clubactie hebben ze een actie opgezet.

Wanneer er 20 of meer loten door een speler/speelster verkocht worden krijgt hij of zij vanuit de Grote Clubactie de mogelijkheid om met een fikse korting een rugzak en/of voetbal te kopen, of hij of zij kan een gratis entreekaart krijgen voor Duinrell, Bobbejaanland of Slagharen, voor de voorwaarden van deze actie kunt u ook kijken op www.kids.clubactie.nl.

Als laatste is er ook de mogelijkheid om online loten te  kopen bij de Grote Clubactie, de inkomsten van deze verkochte loten komen dan uiteraard rechtstreeks naar onze vereniging.

Hieronder kunt u via de link de loten online bestellen.
https://clubactie.nl/actie/SportverenigingPrinsBernhard1

Met sportieve groet,

Namens de Jeugdcommissie