Zaterdag kabouters PB tegen de Hardeneesjes
Zaterdag a.s. zullen de kabouters van Prins Bernard voorafgaande aan de wedstrijd van ons eerste elftal uit bij 't Harde een wedstrijd spelen tegen de Hardeneesjes, aanvang 13.15 uur.
Geschreven op 23-10-2014
geslaagd ochtendje klussen op de Zandsteeg
Afgelopen zaterdagochtend hebben zo'n 20 vrijwilligers meegeholpen met het uitvoeren van verschillende klussen op ons sportpark.
Zo zijn er 2 vloertjes gestort voor het plaatsen van de nieuwe dug-outs, is er een hekwerk op de parkeerplaats geplaatst, zijn er lijnen getrokken op de 2 speelvelden en zijn de plantsoenen geschoffeld. Kortom een zeer geslaagde ochtend.
Geschreven op 20-10-2014
Henk Bronkhorst opnieuw geopereerd

Afgelopen zaterdag is onze voorzitter Henk Bronkhorst opnieuw geopereerd aan zijn hart. De operatie is goed geslaagd, als alles goed blijft gaan mag hij misschien aan het einde van de week weer naar huis. Mocht je een kaartje naar hem willen sturen, stuur deze dan naar onderstaand adres.

Henk Bronkhorst
Pluutstraat 13
8081 ME Elburg

Geschreven op 13-10-2014
Klussen op de Zandsteeg

Zaterdag 18 oktober staat de eerste klus ochtend van het nieuwe seizoen op het programma. De werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit  het plaatsen van een nieuwe afrastering. Graag zien we dan ook het liefst zoveel mogelijk vrijwilligers vanuit de A en de Senioren om op deze klus ochtend te helpen.

Wil je deze ochtend helpen meld je dan aan bij de leider van jou team.

Geschreven op 09-10-2014
OP=OP: Jubileum Paraplu PB
50 jaar s.v. Prins Bernhard. Dat mag gezien worden!Komend jaar komen er daarom verschillende fan artikelen te koop.

We starten deze actie met de verkoop van de ‘PB Jubileum Paraplu’.De paraplu’s zijn morgen 20-9-2014 vanaf 10:00 uur te koop achter de bar.

Paraplu.jpg
Kosten voor de paraplu zijn € 15,-
Wees er snel bij! We hebben er 50 en OP = OP

Geschreven op 19-09-2014
Hoofdsponsorgroep
  • TRUE
  • Schreuder Brood en Banket
  • Mesrits Gezondheidspraktijk
Sub sponsors
  • SOS Events BV
  • AXXENT Groep BV
  • H. Bronkhorst Transportbedrijf BV
  • Rhetap
  • 100%Voetbal
  • Autoschadebedrijf Jongetjes V.O.F
  • Jonker & Schut
  • Visser Bedrijfsdiensten B.V.
  • Van den Hoek Verzekeringen & Hypotheken
  • Landal Greenparks- Rabbit Hill