geslaagd ochtendje klussen op de Zandsteeg
Afgelopen zaterdagochtend hebben zo'n 20 vrijwilligers meegeholpen met het uitvoeren van verschillende klussen op ons sportpark.
Zo zijn er 2 vloertjes gestort voor het plaatsen van de nieuwe dug-outs, is er een hekwerk op de parkeerplaats geplaatst, zijn er lijnen getrokken op de 2 speelvelden en zijn de plantsoenen geschoffeld. Kortom een zeer geslaagde ochtend.
Geschreven op 20-10-2014
Henk Bronkhorst opnieuw geopereerd

Afgelopen zaterdag is onze voorzitter Henk Bronkhorst opnieuw geopereerd aan zijn hart. De operatie is goed geslaagd, als alles goed blijft gaan mag hij misschien aan het einde van de week weer naar huis. Mocht je een kaartje naar hem willen sturen, stuur deze dan naar onderstaand adres.

Henk Bronkhorst
Pluutstraat 13
8081 ME Elburg

Geschreven op 13-10-2014
Klussen op de Zandsteeg

Zaterdag 18 oktober staat de eerste klus ochtend van het nieuwe seizoen op het programma. De werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit  het plaatsen van een nieuwe afrastering. Graag zien we dan ook het liefst zoveel mogelijk vrijwilligers vanuit de A en de Senioren om op deze klus ochtend te helpen.

Wil je deze ochtend helpen meld je dan aan bij de leider van jou team.

Geschreven op 09-10-2014
OP=OP: Jubileum Paraplu PB
50 jaar s.v. Prins Bernhard. Dat mag gezien worden!Komend jaar komen er daarom verschillende fan artikelen te koop.

We starten deze actie met de verkoop van de ‘PB Jubileum Paraplu’.De paraplu’s zijn morgen 20-9-2014 vanaf 10:00 uur te koop achter de bar.

Paraplu.jpg
Kosten voor de paraplu zijn € 15,-
Wees er snel bij! We hebben er 50 en OP = OP

Geschreven op 19-09-2014
Peter Bronkhorst nieuwe trainer A-junioren
De TC en de jeugdcommissie zijn blij, mede te kunnen delen dat Peter Bronkhorst per direct de A-junioren gaat trainen.
Peter heeft jarenlang in het eerste elftal gespeeld en hoopt zijn ervaring over te kunnen brengen op de junioren die hij onder zijn hoede krijgt.
Wij wensen Peter veel succes bij deze nieuwe uitdaging.

Theo van de Steeg gaat de huidige leider, Gert Bronkhorst, bij het 5e elftal assisteren.
Helaas is Theo geblesseerd geraakt en moet hij in november geopereerd worden waarna hij nog een lange weg te gaan heeft om weer aan het voetballen te komen.
Wij als TC zijn blij met de betrokkenheid van Theo rondom zijn elftal en wensen hem veel plezier met het leiderschap.

De TC is nog altijd op zoek naar leiders bij het 4e elftal en naar leiders bij het A-elftal.
Mocht iemand zich voor bovenstaande functies interesseren laat dit dan even weten aan de TC.

De Technische Commisie
Geschreven op 18-09-2014
Hoofdsponsorgroep
  • TRUE
  • Schreuder Brood en Banket
  • Mesrits Gezondheidspraktijk
Sub sponsors
  • SOS Events BV
  • AXXENT Groep BV
  • H. Bronkhorst Transportbedrijf BV
  • Rhetap
  • 100%Voetbal
  • Autoschadebedrijf Jongetjes V.O.F
  • Jonker & Schut
  • Visser Bedrijfsdiensten B.V.
  • Van den Hoek Verzekeringen & Hypotheken
  • Landal Greenparks- Rabbit Hill